OTC 2016

Også i år fylles Campus Ålesund med en ny bølge av skoleelever som søker motivasjon og kunnskap, og som vil utforske eget talent og muligheter i de havbaserte næringene.


28.september 2016 arrangeres Ocean Talent Camp Møre for fjerde gang. Karrieremønstringen har utviklet seg til å bli den viktigste møteplassen mellom bedrift, skole, studenter og elever fra videregående skoler på Sunnmøre og deler av Romsdal som står ovenfor utdannings- og yrkesvalg.


Slagordet for årets mønstring er HAVET ER FRAMTIDEN. Havene er avgjørende for livet på jorden. De dekker mer enn 70 prosent av planetens overflate, og tilfører oksygen til hvert åndedrag vi tar. Befolkningen øker raskt, og mer av maten vil komme fra havet. Men våre hav er under enormt press. For å lykkes, må havbaserte næringer samarbeide på tvers og de må trekke til seg kompetente medarbeidere på kort og lang sikt.

HR-rådgiver hos kleven sier:


For Kleven er OTC Møre blitt en viktig arena for møter med kommende generasjoner vi trenger for å bygge skip i framtida. Det er ekstra stas å møte ungdom som er godt forberedt og som er nyfikne på hvordan vi jobber og som vil vite hva den maritime næringen kan gi av muligheter etter endt utdanning

 

HR-sjef i Marine Harvest Kathrine K. Larsen sier at de har hatt gode erfaringer med OTC Møre:

Der møter ungdommer  på en helt annen måte enn på andre messer. Ungdommene er interesserte og engasjerte og vi får muligheter til å formidle mulighetene i vår næring. Havet er fremtiden og vi er på utkikk etter de som er innovative, engasjerte og fremoverlent.  

My Wave


Det pedagogiske opplegget My Wave har blitt svært positivt mottatt under Ocean Talent Camp på Østlandet, i Nordland, på Møre og i Bergen. Ocean Talent Camp Møre er et tilbud om praktisk informasjon til lærer og elev om karriere- og utdanningsvegar i møte med bedrifter og ansatte fra de ulike havbaserte næringene.

For mer info: www.oceantalentcamp.no

 

De som står bak Ocean Talent Camp Møre er:

 

 OTC logo
maritimt forum nordvest logo Blue Maritime Cluster logo
FIALS logo  akp logo
NTNU logo Mafoss logo

Itslearning logo