Studentintervju Hestvik

Vurderer du å søke fagskole? Vi undersøker hva våre tidligere studenter gjør i dag. I dag er det Rebekka Aae Hestvik sin tur.

Rebekka Aae Hestvik - Nautisk

Å skulle velge Fagskolen i Ålesund var enkelt. Årsaken til dette var det faktum at skolen ligger midt i den maritime klyngen og gir derfor en nærhet til bedrifter og rederier som kan være en aktuell arbeidsgiver i fremtiden, i tillegg til at skolen har utrolig dyktige lærere som er engasjert og tilgengelig når studentene har behov for det.

Det at lærerne har forskjellig bakgrunn ga oss et bredt spekter på undervisningen og viste oss nyansene i tilknytning til arbeidslivet.

IntervjuHestvik

På skolen fikk vi lære om alt vi må kunne for å gjennomføre en sikker seilas. Dette innebærer navigering, lasteoperasjoner, manøvrering og passasjerhåndtering. Siden lærerne har forskjellig bakgrunn ga det et bredt spekter på undervisningen. Det jeg lærte vil legge grunnlaget for hvordan jeg velger å løse oppgaver og problemstillinger som navigatør.
I dag er jeg dekkskadett om bord i en av supply-skipene til Island Offshore. Skipet har stand-by klasse og er i NOFO-beredskap. Dette gir meg store muligheter til å øve på manøvrering, både manuelt og ved hjelp av DP.

Itslearning logo